CCBC2   V2

Центр трансграничного сотрудничества

Smaller Default Larger
Нояб
07
15 : 49

Підсумкова конференція в рамках проекту «Громадянський діалог – співпраця органів самоврядування – вища якість публічних послуг» пройшла шостого листопада в Києві.

Сен
17
23 : 17

10 серпня 2015 року у Миронівській районній раді відбулася презентація спільного проекту Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад та Миронівської районної ради «Впровадження кластерної моделі теплоенергозабезпечення Миронівського району», який реалізується у рамках міжнародного проекту "Громадянський діалог – співпраця органів самоврядування – вища якість публічних послуг" за підтримки Центру європейської співпраці (Польща), спільно з Поліським фондом регіональних та міжнародних досліджень (Україна), та Центром Транскордонної Співпраці в рамках Польсько - Канадської Програми Підтримки Демократії.

У обговоренні енергетичних проблем району взяли участь голови сільських рад Миронівського району, голова районної ради Даниленко Олександр Юрійович, заступник голови районної ради Бонар Ігор Іванович, заступник керівника виконавчої дирекції Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Наталія Леонідівна Ключник, менеджери офісу проектів ВАССР Юненко Юлія та Олег Загвоздін.

Детальніше на офіційному сайті всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад.

Сен
15
23 : 06

В період з 16 по 22 серпня відбулась супервізія в рамках проекту "Громадянський діалог - співпраця органів самоврядування - вища якістьь публічних послуг". Координатор проекту з Польської сторони Пауліна Трушко та експерт проекту Томаш Чубара відвідали міста - учасникі проекту. Спілкування було направлене на вдосконалення розроблених проектів, та на вирішення питання щодо їх впровадження. Детальніша інформація на сайтах міст - партнерів.

Польська делегація у Миргороді

Польська делегація у Конотопі

Енергозбереження міста Конотоп

Июль
02
16 : 40

21-27 червня п.р. в рамках польсько-українського проекту «Громадський діалог – співпраця органів місцевого самоврядування – краща якість адміністративних послуг», що фінансується Польським Фондом Міжнародної Солідарності (SolidarityFundPL), відбувся навчальний візит представників центральних та місцевих органів влади, а також експертного середовища України до Республіки Польща (м. Варшава, м. Познань).

Июнь
21
09 : 24

До вашої уваги презентація, що була представлена на III навчальному семінарі.

Страница 1 из 3

Последние фото