CCBC2   V2

Центр транскордонного співробітницва

Smaller Default Larger

Конкурсний відбір виконавців для створення і впровадження систем управління земельними ресурсами Featured

Конкурсний відбір виконавців для створення і впровадження систем управління земельними ресурсами

Шановні колеги!

Громадська організація «Центр транскордонного співробітництва» запрошує компетентних та зацікавлених виконавців прийняти участь у конкурсному відборі виконавця для створення і впровадження систем управління земельними ресурсами в шести об'єднаних територіальних громадах Херсонської області.

Детальний опис вимог до виконання завдань наведено у додатку 1.
У разі зацікавленості та можливості виконати завдання у зазначені терміни, прохання надати Вашу цінову пропозицію на офіційному бланку організації згідно форми наведеної у додатку 2 та функціональних завдань заповнених у відповідності до додатку 3.
Підписану та скріплену печаткою цінову пропозицію прохання надсилати до 31.01.2022 року (включно) на адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. на ім'я керівника ГО «Центр транскордонного співробітництва». Пропозиції, що надійдуть пізніше 31.01.2022 року не братимуть участь в оцінці та будуть відхилені.
За результатами оцінки поданих пропозицій (що відбудеться 01.02.2022 р.), буде обрано переможця за критерієм «найнижча договірна ціна». Договірна ціна розраховується по формулі, наведеній в Додатку 1. Результати оцінки цінових пропозицій будуть повідомлені 02.02.2022 р.
Компанія, фактом подання цінової пропозиції, погоджується підписати договір та приступити до виконання завдань згідно вимог договору починаючи з 03.02.2022 р.

Запит послуг здійснено в рамках реалізації ініціативи «Система управління земельними ресурсами в громадах Херсонської області» грантової програми ПРООН проєкту «Посилення стійкості громад у Херсонській області» (Фаза ІІ).

Завантажити файли для участі можливо за посиланнями:

 

З повагою,
керівник проекту
Ю.С. Вдовенко